Mælkebøtte Post

Mælkebøtten

Mælkebøtte Post

April 2021     Nr.  4  Årgang 18


  

Starter i Mælkebøtten

Vi vil gerne byde velkommen til Mario og familie. Mario starter i Maxigruppen

  1. 15.april.

 

Fødselsdage i april

Vi siger tillykke til:

(4/4) Viggo 3 år

(9/4) Johanna 3 år

 (13/4) Zander 3 år

 

Feriesedler

Når I skriver jeres barn/børn på vores feriesedler, er det vigtigt at I husker at overholde det I skriver, da vi sætter personale på i forhold til antallet af børn.

 

Solcreme

Nu hvor vinteren langt om længe ser ud til at være forbi, vil vi gerne benytte lejligheden til at minde jer om at det er tid til solcreme. Som altid er det jer der skal smøre børnene ind om morgen og så tager vi, os af resten af dagen.

Man må gerne medbringe egen solcreme, hvis man ikke vil benytte vores.

 

Minigruppen i april

Tak for denne gang

Så er det blevet tid til at sige farvel til Johanna, Mickey, Viggo og Zander som starter i Maxigruppen mandag d. 12.april. Vi kommer til at savne jer, men heldigvis kan vi besøge jer inde i Maxigruppen.

 

Månedens sange

Godmorgen alle sammen

Lille Peter Edderkop

Mmm ad sagde den lille grønne frø

 

Foråret er på vej

Nu da foråret nærmer sig, må I meget gerne medbringe en tynd hue og termøtøj til udendørs aktiviteter.

 

 

Det kreative værksted

I det kreative værksted vil vi april have fokus på forårets farver, som vi vil bruge til at dekorerer vores vægge. Vi skal klippe, klistre og male. Vi vil også bruge værkstedet, sammen med børnene, til at blive bedre til at vente på det bliver deres tur.

 

Tur dag

På vores gå ture rundt i lokalområdet bruger vi meget tid på at lærer børnene at holde i hånd. Det ville være en stor hjælp, hvis I også øvede det derhjemme.

 

Maxigruppen i april

Fra Minigruppen til Maxigruppen

Vi byder Johanna, Mickey, Viggo, Zander og deres respektive familier velkommen i Maxigruppen og ser frem til et godt samarbejde.

 

Vintertøj

Så har foråret meldt sin ankomst og det er blevet tid til at tage flyverdragt og vanter med hjem og i stedet medbringe regntøj, gummistøvler og termotøj.

 

Hætter

Hætter er stadigvæk forbudt i Maxigruppen. Det vil sige hætter på jakker, regnfrakker, trøjer osv. Det gælder også hætter med knapper, som skulle blive revet af hvis hætten sidder fast i noget, da der desværre har været et par ulykkestilfælde i Danmark med disse hætter.

I samme ombæring minder vi jer også om at halstørklæder også er bandlyst. Vi anbefaler halse disser og elefanthuer i stedet.

 

Forældrekaffe

Forældrekaffen er desværre fortsat aflyst pga. Corona